Με ένα χρυσό, ένα ασημένιο μετάλλιο, καλά πλασαρίσματα και καλές επιδόσεις επέστρεψε ο Ευβοϊκός ΓΑΣ από τα δύο Πανελλήνια πρωταθλήματα στο Βόλο 12-15 Ιουλίου Παμπαίδων – Παγκορασίδων και στη Θεσσαλονίκη 19-22 Ιουλίου Παίδων-Εφήβων-Κορασίδων-Νεανίδων, δείχνοντας την καλή δουλειά που γίνετε στις αναπτυξιακές αγωνιστικές κατηγορίες.

Στους Πανελλήνιους αγώνες συμμετείχαν 2000 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα και οι αθλητές-τριες του Ευβοϊκού ΓΑΣ για άλλη μία χρονιά έδειξαν ότι μπορούν να κολυμπήσουν γρήγορα,

Καλύτερη απ’ όλους η 13χρονη Χαμαλίδη Αναστασία που ανέβηκε στο Βόλο δύο φορές στο βάθρο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 1500 μέτρα Παγκορασίδων Β΄ με χρόνο 18:10:66 κάνοντας μία φοβερή κούρσα και το ασημένιο μετάλλιο στα 800 μέτρα με χρόνο 9:31:91 κάνοντας ατομικό ρεκόρ και χάνοντας για λίγο από την Γκογκόση Δανάη του Ωρίωνα.

Η ίδια αθλήτρια την τελευταία μέρα των αγώνων κατέκτησε και την τέταρτη θέση στον τελικό των 400 μέτρων ελευθέρου.

Εξαιρετικές κούρσες έκανε στη Θεσσαλονίκη και ο Κυράνας Νικόλαος που στη δύσκολή κατηγορία των Παίδων έχασε για λίγα δέκατα του δευτερολέπτου το εισιτήριο για τον τελικό των 200 μέτρων ελευθέρου τερματίζοντας στη 9η θέση με χρόνο 2:00:09.

Ακόμα ο ίδιος αθλητής τερμάτισε 13ος στα 100 μέτρα ελεύθερο Παίδων με μεγάλο ατομικό ρεκόρ 54:99.

Στους αγώνες επίσης συμμετείχαν με ατομικές επιδόσεις και καλά πλασαρίσματα και οι:

Λαγούδης Χριστόφορος, Καλυβάκη Κατερίνα, Αναστασίου Ραφαέλα, Φρουδαράκη Γεωργία, Γλωσσιώτη Κωνσταντίνα στους Παμπαίδες – Παγκορασίδες στο Βόλο και Μπουζάλας Γιώργος, Αναστασίου Άννα, Χατζηαλεξίου Παναγιώτα στους Παίδες – Κορασίδες στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ευβοϊκός ΓΑΣ συγχαίρει τους αθλητές-τριες και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους και την προσπάθειά τους και τους εύχεται Καλό Καλοκαίρι και Καλή Ξεκούραση!!!

ΕΥΒΟΙΚΟΣ Γ.Α.Σ.

Λαγούδης Χριστόφορος – Γλωσσώτης Απόστολος – Γλωσσιώτη Κωνσταντίνα – Καλυβάκη Κατερίνα – Φρουδαράκη Γεωργία – Χαμαλίδη Αναστασία

Χατζηαλεξίου Παναγιώτα – Μπουζάλας Γιώργος – Γλωσσιώτης Απόστολος – Αναστασίου Άννα – Κυράνας Νικόλαος