Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών εκσυγχρονισμού και ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου Χαλκίδας ο ΔΟΑΠΠΕΧ με τη συνεργασία όλων των κολυμβητικών Σωματείων διοργάνωσε μια μικρή εκδήλωση, με επίδειξη συγχρονισμένης και κλασικής κολύμβησης .
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, ο αντιπρόεδρος Νίκος Ρόγκας, το μέλος του Δ.Σ Σαμπάνη Βένια,  ο δημοτικός σύμβουλος Σωκράτης Σκλιάς, και Πάνος Καραμούζης . Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης  Γιώργος,  Κελαϊδίτης, ο Ηλίας Μπουρμάς Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού, ο Κωνσταντίνος Γαλάνης ως Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού και εδώ αξίζει να τονίσουμε την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Εύβοιας σε ότι αφορά τις ενεργειακές παρεμβάσεις
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν η Δήμαρχος όπου μεταξύ άλλων ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση του έργο, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαϊδίτης και η πρόεδρος Ελένη Αϊδίνη.
Αξίζει να τονιστεί το μεγάλο έργο που υλοποιείται από τον ΔΟΑΠΠΕΧ σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις με ανακατασκευές γηπέδων, συντήρηση εγκαταστάσεων και τώρα  στο κολυμβητήριο με τον εκσυγχρονισμό και την ενεργειακή αναβάθμιση, έργο που το πιστώνεται προσωπικά η Ελένη Αϊδίνη με τους συνεργάτες της, φυσικά πάντα με την καθοδήγηση και συμπαράσταση της δημάρχου.
Η Εκδήλωση τελείωσε με επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης από τα κορίτσια και αγόρια της ομοσπονδιακής προπονήτριας Χριστίνας Θαλασσινίδου καθώς και κλασική κολύμβηση από όλους τους τοπικούς κολυμβητικούς συλλόγους.

Πηγή : sourta.blogspot.gr