Αξιότιμοι κύριοι, η ActionClub Hellas διατηρεί σχολή Ναυαγοσωστικής η οποία εκπαιδεύει επαγγελματίες Ναυαγοσώστες και αναλαμβάνει τη ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών (με Άδεια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας από το 1996).Εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουμε εργασία, κυρίως, σε νέους ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται κατά κύριο λόγο ως ναυαγοσώστες σε πολυσύχναστες παραλίες της χώρας μας.

Η πανδημία του κορωνοϊού, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην οικονομική, όπως επίσης και στην κοινωνική ζωή της χώρας μας, με τις επιπτώσεις που έρχονται να είναι ακόμη άγνωστες…Όμως, αξίζει εδώ να σημειωθεί, ότι το επάγγελμα του ναυαγοσώστη είναι ένα από τα λίγα που δεν έχουν πληγεί από την εν λόγω κρίση.

Ως εκ τούτου, η ActionClub Hellas, θέλοντας για ακόμη μία φορά να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, έλαβε την απόφαση να ξεκινήσει διαδικτυακά μαθήματα ναυαγοσωστικής με βασικό στόχο να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας σε ανθρώπους που επιθυμούν να εργαστούν και να σώσουν ζωές. Τα μαθήματα αυτά θα γίνουν σύμφωνα με το νέο ΠΔ 71/20 (Σχολές ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, χορήγηση άδειας ναυαγοσώστη, υποχρεωτική πρόσληψη ναυαγοσώστη σε οργανωμένες ή μη παραλίες) και θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας για τον covid-19.

Τα θεωρητικά μαθήματα θα ξεκινήσουν μέσω τηλεκπαίδευσης και όταν τελειώσουν οι αναστολές λειτουργίας των σχολών, η εκπαίδευση θα ολοκληρωθεί με τα πρακτικά μαθήματα, στην αίθουσα διδασκαλίας μας, σε κολυμβητήρια και σε παραλίες.

Η ActionClub Hellas, λοιπόν, θα ήθελε να προσφέρει στα μέλη σας τα εξής:

1.ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ναυαγοσωστικής σε όλους όσοι θελήσουν να εργαστούν για εμάς

  1. Μαθήματα ναυαγοσωστικής, με πολύ χαμηλό κόστος, σε εκείνους που επιθυμούν να πάρουν το πτυχίο του ναυαγοσώστη, αλλά δεν θα εργαστούν για την εταιρεία μας.

(H παραπάνω προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό ατόμωνκαι ισχύει έως 20 Μαρτίου)

Με εκτίμηση

Αναστασίου Νίκος
Δνση Επικοινωνίας

ΕκπαιδευτικόΚέντροACTIONCLUBHELLAS, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 14 – ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 104 32