Πρωταθλητής Περιφέρειας Αν. Στερεάς και Εύβοιας αναδείχθηκε ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ. στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Αγωνιστικών Κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ παράλληλα με την 1η Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών.

Ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ. κατέκτησε την 1η θέση στη κατηγορία των Γυναικών με 447 βαθμούς, την 2η θέση στην κατηγορία Ανδρών με 292 βαθμούς και την 1η θέση στην Γενική Κατηγορία (ανδρών – γυναικών) με 739 βαθμούς.

Την βράβευση του συλλόγου έκαναν το Σάββατο 9 Ιουλίου στους αγώνες των προαγωνιστικών κατηγοριών, κάτω από καταρρακτώδη βροχή, η κ. Σαραντίδου Ελευθερία ταμίας της ΚΟΕ και πρόεδρος της Περιφερειακής Κολύμβησης Αν. Στερεάς & Εύβοιας και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δεμερτζής Δημήτριος.

Μαζί με τους αθλητές βραβεύτηκε και ο επικεφαλής προπονητής της αγωνιστικής ομάδας κ. Γλωσσιώτης Απόστολος για την καλύτερη ομάδα της Περιφέρειας.

Τέλος, το «εισιτήριο» για την 2η Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Κατηγοριών που θα γίνει στο ΟΑΚΑ από 13 – 16 Ιουλίου πήραν δεκαέξι (16) αθλητές της αγωνιστικής ομάδας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες και καλή επιτυχία για την τελική Φάση των Πανελληνίων.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ.

Αγωνιστική Ομάδα

Γλωσσιώτης Απόστολος – Δεμερτζής Δημήτρης

Γλωσσιώτης Απόστολος – Σαραντίδου Ελευθερία