Με καλές επιδόσεις για την εποχή κολύμπησε, η αγωνιστική ομάδα του Ευβοϊκού ΓΑΣ στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθη στο 25αρι Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα διεξήχθη σε 5 επαρχιακές πόλεις, ταυτόχρονα και αναμένουμε και την επίσημη βαθμολογία της ομοσπονδίας.

Ο Ευβοϊκός ΓΑΣ συμμετείχε με 27 αθλητές – τριες, που κολύμπησαν στο πρώτο κολυμβητικό «τεστ» της σεζόν, με θετικό πρόσημο.

Ταυτόχρονα, στους αγώνες διεξήχθη και οι αγώνες ταχύτητας των προαγωνιστικών κατηγοριών (10 – 11 – 12 ετών) αλλά και οι κολυμβητικοί αγώνες ενθάρρυνσης στις μίνι κατηγορίες (8 – 9 ετών).

Ο Ευβοϊκός ΓΑΣ συμμετείχε με 42 μικρά «δελφίνια», που κολύμπησαν όλα τα στυλ, δείχνοντας τις κολυμβητικές τους ικανότητες.

‘Όλα τα μικρά παιδιά, πέρασαν υπέροχα, απέκτησαν εμπειρίες για το μέλλον και πλασαρίστηκαν στις πρώτες θέσεις των αγωνισμάτων τους.

Τους αγώνες διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Περιφερειακή Επιτροπή κολύμβησης Αν. Στερεάς και Εύβοιας, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!

Ευβοϊκός Γ.Α.Σ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

Αγωνιστική ομάδα Ευβοϊκός Γ.Α.Σ.